Koreczki z białej kiełbasy

Super szybkie przekąski, cieszą oko i pasują na świąteczny stół 😉

Składniki:

  • 2 pętka parzonej białej kiełbasy
  • 1 pętko myśliwskiej kiełbasy
  • 10 cienkich plasterków żółtego sera
  • 10 rzodkiewek
  • 10 wykałaczek

Przygotowanie:

  • obie kiełbasy pokroić w talarki
  • plastry sera przekroić na pół
  • rzodkiewki umyć, przekroić na pół i wyciąć dekorację
  • na wykałaczkę włożyć w środek myśliwską kiełbasę, po bokach białą kiełbasę,  żółty ser złożony, rzodkiewkę
  • ułożyć na talerzu, lub wkuć w połówkę jabłka

S m a c z n e g o!

850 total views, 3 views today

(Visited 116 times, 1 visits today)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *