Surówka z kapusty pekińskiej i koprem

Ta surówka oczarowała rodzinę, bardzo smakowała i szybko znikła 😉 Myślę że będzie jedną z ulubionych surówek, polecam wypróbować, warto 🙂

SKŁADNIKI:

  • 1 kapusta pekińska
  • 1 ogórek zielony długi
  • 1 mały pęczek koperku
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, pieprz

PRZYGOTOWANIE:

  • kapustę poszatkować
  • ogórek dokładnie umyć, pokroić w pół talarki (cienko)
  • czosnek obrać, pokroić w małą kostkę
  • koperek umyć, pokroić około 0,5 cm
  • przyprawić solą i pieprzem, wymieszać
  • wszystkie składniki połączyć majonezem

SMACZNEGO  🙂

9,021 total views, 1 views today

(Visited 1 179 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Surówka z kapusty pekińskiej i koprem

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *