Pasta z łososia

Szybkie i smaczne coś na ząb 🙂 gdy mamy ochotę rozpieścić swoje podniebienia, robię tą pastę na kolację. Gości też na stole świątecznym jak i z innej okazji, bardzo smakuje i szybko znika 🙂 Koperek wchłania zapach łososia, jest doskonała dla niejadków ryb.

PASTA

SKŁADNIKI

  • 120 g łososia wędzonego na gorąco
  • 2  jaka ugotowane na twardo
  • 2 łyżki posiekanego szczypiorku
  • 1 łyżka posiekanego kopru
  • 1 łyżka majonezu
  •  sól, pieprz do smaku

PRZYGOTOWANIE

  • ugotować jaja
  • umyć koper i szczypior
  • pokroić drobno koper, szczypior, jajka
  • łososia rozdrobnić widelcem
  • do miski włożyć pokrojone produkty
  • wymieszać i połączyć majonezem
  • przyprawić solą i pieprzem

SMACZNEGO 🙂

 

418 total views, 1 views today

(Visited 111 times, 1 visits today)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *